Diensten

Wij bieden verschillende diensten op het gebied van meubels en interieurbouw. Maak kennis met onze diensten en de producten die wij maken. Wilt u meer informatie? Neemt u vooral contact met ons op.

Maatwerk meubels

Heeft u een droommeubel voor ogen en kunt u dit meubel niet vinden in de winkel? Zoekt u naar een bank die precies past in uw serre? Kies uw eigen vormen, maten, kleuren en materialen. Wij maken maatwerk meubels die passen bij uw wensen. We gaan samen aan de slag met uw idee, dit vormen wij om tot een ontwerp en na uw goedkeuring werken wij dit ontwerp uit tot een meubel dat perfect past in uw woning of kantoorpand.

Maatwerk keukens

Wilt u een keuken op maat laten maken? Het grote voordeel is dat een maatwerk keuken functioneel is, voldoet aan al uw wensen en ook nog eens een lust is voor het oog. Heeft u al een tekening of moodboard waarmee we aan de slag kunnen? Ook kunnen we samen een ontwerp maken. Het eindresultaat is een keuken die past bij uw stijl en waar u elke dag met plezier de heerlijkste maaltijden bereidt.

Interieur ontwerp

De basis voor uw huis of kantoor is de indeling van het pand. Een functionele indeling is heel persoonlijk en hangt samen met uw gewoonten. Wij maken niet alleen interieur ontwerpen voor nieuwe panden, maar bedenken ook slimme oplossingen voor bestaande gebouwen. Zo kan door een aantal handige aanpassingen een ruimte veel beter gebruikt worden. Een muur verplaatsen kan bijvoorbeeld een wereld van verschil betekenen. Met behulp van 3D visualisaties ervaart u het zelf.

Interieur bouwer

Wij bouwen interieurs die goed tot hun recht komen in de ruimtes waar ze voor bedoeld zijn. Uitgangspunt is dat het interieur functioneel moet zijn, uitnodigend en moet passen bij de stijl van uw bedrijf of uw woning. Wij ontwerpen uw interieur en leveren het af als compleet eindproduct. Hierbij houden wij rekening met uw woonwensen, maar ook met het door u vastgestelde budget.

Meubelmaker

Bent u op zoek naar iets unieks? Heeft u een idee en wilt u dat tot leven brengen? Als meubelmaker is dat precies wat wij voor u doen. wij vormen uw droommeubels om tot de stoel die u altijd al wilde hebben of de eettafel die precies past in dat ene hoekje in de keuken. U kiest zelf de materialen en de kleuren. Zo wordt uw unieke meubel een echte eyecatcher in uw interieur.

© 2024 dendekkerinterieur.nl | All Rights Reserved